Fluke CorporationMetrelDehnFluke NetworksWTWKimo InstrumentsTektronixYokogawaMRU
Posjetite nas na sajmovima

 Sajmovi i kongresi na kojima ćemo biti prisutni:

 

  • 20. – 21.09.  |  8. kongres Alpe Adria akustičkog društva
  • 27. – 29.09.  | 11. Dani inženjera elektrotehnike u Puli  
  • 03. – 05.10.  | 11. znanstveni sastanak Hrvatskog fizikalnog društva
  • 03. – 05.10.  | HOW Festival hotelskih operacija


8. kongres Alpe Adria akustičkog društva od 20. – 21.09.


Glavni cilj kongresa je okupiti akustičare iz Hrvatske, Austrije i Slovenije, kao i iz drugih europskih zemalja, kako bi razmijenili znanje, dijelili rezultate istraživanja i ojačali međusobnu suradnju među društvima u korist cijele regije.

Tijekom dana kongresa, domaći i međunarodni stručnjaci predstaviti će niz znanstvenih i primijenjenih radova o svojim istraživanjima i stručnim aktivnostima na svim područjima akustike. Konkretno, kongresne teme obuhvaćaju arhitektonsku i zvučnu akustiku, zvučne i govorne akustičke, ekološke i prometne buke, mehanizam buke i kontrolu vibracija, računalnu akustiku, elektroakustiku, akustičku legislativu, glazbenu akustiku, mjerne tehnike, nelinearnu akustiku, psihoakustiku i percepcija zvuka, obrada signala, stvaranje zvuka i zračenje, ultrazvuk, hidroakustika itd.

U sklopu kongresa predstavit ćemo opremu za  mjerenje buke u radnom i životnom okolišu, zvučne izolacije, zvučne kamere, mjerenje vibracija na radnom mjestu, SW programski paketi za izradu karata buke industrijskih ili stambenih područja.

 11. Dani inženjera elektrotehnike u Puli


Hrvatska komora inženjera elektrotehnike organizira 11. Dane inženjera elektrotehnike u Puli, Hotel „Park Plaza Histria“ u terminu 27.09.2018. - 29.09.2018. gdje ćemo predstaviti

 

Mjerne instrumente i ispitnu opremu

Prenaponsku zaštitu

SW za proračun rizika

Sigurnosno zaštitnu opremu

Opremu za rukovanje i obradu SF6 plina

Istraživačku i edukacijsku opremu
11. znanstveni sastanak Hrvatskog fizikalnog društva od 03. – 05.10.


Skup na kojem će znanstvenici predstaviti najnovije rezultate rada na svojim znanstvenim projektima te ujedno imati mugućnost uspostaviti novu suradnju. Cilj konferencije je, takoder, mladim znanstvenicima i studentima viših godina studija fizike dati pregled nad onime sto rade hrvatski fizičari te ih potaknuti da izlože vlastita znanstvena dostignuća i ideje.

Iskoristite priliku i pobliže se upoznajte sa istraživačkom i edukacijskom opremom iz područja fizike koju ćemo predstaviti tijekom održavanja skupa.
HOW Festival hotelskih operacija od 03. – 05.10.


Hotel Operations Weekend prvi je Festival u Europi na temu hotelskih operacija. Cilj Festivala je okupiti predstavnike turističkog i hotelskog srednjeg menadžmenta iz cijele regije, predstaviti međunarodne trendove u hotelskim operacijama i primjere dobre prakse, olakšati implementaciju novih proizvoda i usluga te osigurati zabavu i umrežavanje sudionika.

 

Dođite i uvjerite se u kvalitetu HACCP programa TESTO uređaja koje ćemo predstaviti na HOW Festivalu, naši stručnjaci rado će Vam izaći u susret stručnim savjetima.