BELMET 97 d.o.o.
Hrvatskog proljeća 34
10040 Zagreb
HRVATSKA / CROATIA

tel: +385 (0)1 2959 900
fax: +385 (0)1 2959 910
info@belmet97.hr

Radno vrijeme:
ponedjeljak - petak, 8-16h

Fluke CorporationMetrelDehnFluke NetworksWTWKimo InstrumentsTektronixYokogawaMRU

Belmet97

 

Profil tvrtke

Tvrtka BELMET97 d.o.o. osnovana je 1991. godine pod imenom BELMET d.o.o., kao sestrinska firma tvrtke BELMET d.o.o. Ljubljana. Tvrtka je tada bila u podijeljenom hrvatsko-slovenskom vlasništvu. 1997. godine tvrtka prelazi u 100% hrvatsko vlasništvo, te mijenja ime u BELMET97 d.o.o.

Osnovna djelatnost tvrtke je zastupanje i prodaja mjernih i ispitnih instrumenata te mjernog pribora različite namjene. Zahvaljujući kvalitetnom poslovnom pristupu i tehničkoj podršci, 2001.g. tvrtka postaje generalni zastupnik jednog od vodećih svjetskih proizvođača mjernih instrumenata - tvrtke FLUKE. Iste godine tvrtka započinje sa zastupanjem i prodajom DEHN+SOHNE sigurnosne opreme i prenaponske zaštite. 2002.g. prodajni program dodatno se proširuje na zastupanje i prodaju didaktičke opreme za tehničke škole i fakultete. Uz navedene proizvođače, Belmet97 d.o.o. u prodajnom programu nudi još niz proizvoda poznatih svjetskih proizvođača mjerno-ispitne opreme (METREL, JENOPTIK, NORSONIC, IRISYS, ISA, WTW, T&R, MRU, …).
Tijekom 15 godina djelovanja tvrtka se neprestano razvija i raste, tako da danas upošljava 9 inženjera, 2 ekonomista.

 

Vizija tvrtke

Od prvog dana poslovanja, kao glavni cilj naše tvrtke postavljena je kompletna usluga korisniku naše opreme – profesionalno savjetovanje i pomoć pri odabiru odgovarajuće opreme, mogućnost ustupanja opreme na probnu uporabu, prijevod uputa za uporabu na hrvatski jezik, te konstantna tehničko-servisna podrška nakon prodaje.

Svakog našeg kupca ne promatramo kao kupca, već kao partnera i suradnika kojem uvijek stojimo na usluzi za svako tehničko pojašnjenje, pa čak i za zamjenu ili povratak kupljenog uređaja ukoliko se pokaže da ne zadovoljava aplikaciju korisnika. Takvim pristupom smo do danas stekli veliki broj zadovoljnih korisnika, kako u Hrvatskoj, tako i u susjednim državama.

U cilju kvalitetnije i kompleksnije usluge, djelatnici naše tvrtke kontinuirano pohađaju brojne tehničko-edukacijske seminare i tečajeve u Hrvatskoj i Europi, te sve značajnije specijalizirane sajmove mjerno-ispitne tehnike diljem Europe, kako bi pravodobno upoznali korisnike s najnovijim tehničkim dostignućima, te novim proizvodima i standardima. Isto tako, naš profesionalni tim stoji Vam na raspolaganju za profesionalno savjetovanje pri zahtjevnijim tehničkim projektima, za vršenje usluga specijaliziranih mjerenja, te za obuku i edukaciju korisnika kroz seminare ili workshop radionice o načinima i metodama mjerenja, kao i o novim standardima na području mjeriteljstva.

Naš glavni cilj je omogućiti korisniku da pomoću naših uređaja i opreme što jednostavnije i sa što većom sigurnošću izvodi svoje poslove mjerenja ili održavanja određene opreme, te da uvijek bude u korak s najnovijim tehničkim rješenjima i dostignućima. Ovakvim načinom poslovanja stekli smo veliko povjerenje kod naših starih ali i novih korisnika, te ćemo nastojati da tako bude i budućnosti.