RADNO VRIJEME: PONEDJELJAK - PETAK: 08:00h - 16:00h
phone-call
Telefon:

+385 (0)1 2959 900

envelope (1)
Email:

info@belmet97.hr

3. Dani strukovnih nastavnika, Šibenk – 9. do 11. 10. 2019.

Prezentacija, OBRAZOVNI SEKTOR: Graditeljstvo i geodezija

Ivica Ostojić s temom “Oprema za modeliranje i prikaz nadzemnih i podzemnih vodenih tokova”

U organizaciji Agencije za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih, u Šibeniku su održani treći dani strukovnih nastavnika koji su namijenjeni nastavnicima strukovnih predmeta. Na stručnom skupu je bilo 500 strukovnih nastavnika, sa svrhom što bolje i kvalitetnije pripreme za provedbu kurikularne reforme i bolji rad s učenicima.

Događaj se financira iz ESF-ova projekta „Modernizacija sustava stručnog usavršavanja nastavnika strukovnih predmeta“ čija je vrijednost veća od 11 milijuna kuna.

Na spomenutom skupu je i tvrtka Belmet 97 imala predavača, a to je bio kolega Ostojić, koji je održao prezentaciju s temom “Oprema za modeliranje i prikaz nadzemnih i podzemnih vodenih tokova”.

Nakon prezentacije smo uzeli kontakte sudionika predavanja koje ćemo naknadno još više upoznati sa asortimanom koji nudimo.

Kao i bično kolega Ostojić je to odradio na vrhunskom nivou, a dokaz tomu je pažnja sudionika i odlični komentari nakon same prezentacije.

bš.

PRIJAVITE SE NA NEWSLETTER

i saznajte više o ekskluzivnim akcijama te svim informacijama aktualne ponude, uz vijesti o trendovima.

1 Step 1
Želim se upisati na sljedeće liste:
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder

BELMET 97 d.o.o. je tvrtka u privatnom vlasništvu sa sjedištem u Zagrebu te uspješno posluje na tržištu više od dva desetljeća.

Osnovna djelatnost tvrtke je prodaja mjernih i ispitnih instrumenata te istraživačke i edukacijske opreme, pružanje specijalnih rješenja po mjeri korisnika za obrazovne ustanove, laboratorije, prehrambenu, kemijsku i farmaceutsku industriju. Također imamo vlasititi servisni centar što omogućuje brzu defektažu i servisranje opreme, te umjerni laboratorij za sve instrumente iz naše ponude.

2021. © BELMET 97 d.o.o.
Sva prava pridržana.

Krajnji primatelj financijskog instrumenta sufinanciranog iz Europskog fonda za regionalni razvoj u sklopu Operativnog programa „Konkurentnost i kohezija.

Izrada web stranice: Artelekt Media

Popis

zatvori
Scroll To Top