RADNO VRIJEME: PONEDJELJAK - PETAK: 08:00h - 16:00h
phone-call
Telefon:

+385 (0)1 2959 900

envelope (1)
Email:

info@belmet97.hr

3. Dani strukovnih nastavnika, Šibenk – 9. do 11. 10. 2019.

Prezentacija, OBRAZOVNI SEKTOR: Graditeljstvo i geodezija

Ivica Ostojić s temom “Oprema za modeliranje i prikaz nadzemnih i podzemnih vodenih tokova”

U organizaciji Agencije za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih, u Šibeniku su održani treći dani strukovnih nastavnika koji su namijenjeni nastavnicima strukovnih predmeta. Na stručnom skupu je bilo 500 strukovnih nastavnika, sa svrhom što bolje i kvalitetnije pripreme za provedbu kurikularne reforme i bolji rad s učenicima.

Događaj se financira iz ESF-ova projekta „Modernizacija sustava stručnog usavršavanja nastavnika strukovnih predmeta“ čija je vrijednost veća od 11 milijuna kuna.

Na spomenutom skupu je i tvrtka Belmet 97 imala predavača, a to je bio kolega Ostojić, koji je održao prezentaciju s temom “Oprema za modeliranje i prikaz nadzemnih i podzemnih vodenih tokova”.

Nakon prezentacije smo uzeli kontakte sudionika predavanja koje ćemo naknadno još više upoznati sa asortimanom koji nudimo.

Kao i bično kolega Ostojić je to odradio na vrhunskom nivou, a dokaz tomu je pažnja sudionika i odlični komentari nakon same prezentacije.

bš.

PRIJAVITE SE NA NEWSLETTER

i saznajte više o ekskluzivnim akcijama te svim informacijama aktualne ponude, uz vijesti o trendovima.

1 Step 1
Želim se upisati na sljedeće liste:
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder
Tvrtka BELMET 97 d.o.o. je hrvatska tvrtka u privatnom vlasništvu te uspješno posluje od 1997. godine. Osnovna djelatnost tvrtke je zastupanje i prodaja mjernih i ispitnih instrumenata te mjernog pribora različite namjene, istraživačka i edukacijska oprema, a od usluga umjerni laboratorij i servis.

2021. © BELMET 97 d.o.o.
Sva prava pridržana.

Krajnji primatelj financijskog instrumenta sufinanciranog iz Europskog fonda za regionalni razvoj u sklopu Operativnog programa „Konkurentnost i kohezija.

Izrada web stranice: Artelekt Media

Popis

zatvori
Scroll To Top