RADNO VRIJEME: PONEDJELJAK - PETAK: 08:00h - 16:00h
phone-call
Telefon:

+385 (0)1 2959 900

envelope (1)
Email:

info@belmet97.hr

8. kongres Saveza Alpe Adria akustike

8. kongres Saveza Alpe Adria akustike održan u Zagrebu, na Sveučilištu u Zagrebu, od 20. do 21. rujna 2018. godine.

Tijekom dana kongresa, domaći i međunarodni stručnjaci predstavili su niz znanstvenih i primijenjenih radova o svojim istraživanjima i stručnim aktivnostima na svim područjima akustike. Konkretno, kongresne teme obuhvaćaju arhitektonsku i zvučnu akustiku, zvučne i govorne akustičke, ekološke i prometne buke, mehanizam buke i kontrolu vibracija, računalnu akustiku, elektroakustiku, akustičku legislativu, glazbenu akustiku, mjerne tehnike, nelinearnu akustiku, psihoakustiku i percepcija zvuka, obrada signala, stvaranje zvuka i zračenje, ultrazvuk, hidroakustika itd.

Naša prisutnost na kongresu je bila u svojstvu sponzora, gdje smo izložili promotivne materijale iz našeg prodajnog asortimana.

PRIJAVITE SE NA NEWSLETTER

i saznajte više o ekskluzivnim akcijama te svim informacijama aktualne ponude, uz vijesti o trendovima.

1 Step 1
Želim se upisati na sljedeće liste:
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder

BELMET 97 d.o.o. je tvrtka u privatnom vlasništvu sa sjedištem u Zagrebu te uspješno posluje na tržištu više od dva desetljeća.

Osnovna djelatnost tvrtke je prodaja mjernih i ispitnih instrumenata te istraživačke i edukacijske opreme, pružanje specijalnih rješenja po mjeri korisnika za obrazovne ustanove, laboratorije, prehrambenu, kemijsku i farmaceutsku industriju. Također imamo vlasititi servisni centar što omogućuje brzu defektažu i servisranje opreme, te umjerni laboratorij za sve instrumente iz naše ponude.

2021. © BELMET 97 d.o.o.
Sva prava pridržana.

Krajnji primatelj financijskog instrumenta sufinanciranog iz Europskog fonda za regionalni razvoj u sklopu Operativnog programa „Konkurentnost i kohezija.

Izrada web stranice: Artelekt Media

Popis

zatvori
Scroll To Top