RADNO VRIJEME: PONEDJELJAK - PETAK: 08:00h - 16:00h
phone-call
Telefon:

+385 (0)1 2959 900

envelope (1)
Email:

info@belmet97.hr

Elektrostrojarska obrtnička škola Zagreb, 11.3.2019.

Prezentacija i predstavljanje renomiranih tvrtki GUNT LUCAS NÜLLE koje zastupamo.

Nastavak obilaska škola (Didaktičkog odjela tvrtke BELMET 97) koje provode strukovne programe, ovoga je puta bila Elektrostrojarska obrtnička škola, koja je organizirana u 33 razredna odjela, a pohađa je oko 750 učenika (najstarija i jedna od najvećih obrtničkih škola u Hrvatskoj!)
Učenici se obrazuju u 2 područja: ELEKTROTEHNIKA sa zanimanjima, elektromehaničar, elektroinstalater, autoelektričar i elektroničar-mehaničar i STROJARSTVO koje obuhvaća automehatroničare, automehaničare, autolimare, zlatare, puškare.
Prezentacija tvrtke GUNT je obuhvatila opremu i sustave za učenje iz područja mehanike, mehatronike, grijanja, hlađenja, mehanike fluida, procesnog inženjerstva, energije, dok tvrtka LUCAS NÜLLE  naglasak ima na edukacijske sustave koji su optimalni za stručno usavršavanje iz područje elektrotehnike s naglaskom na projektno orijentiranu strukovnu izobrazbu iz sljedećih područja: osnove elektrotehnike i elektronike, energetska elektronika i električni strojevi, kontrola procesa, mikrokontroleri, automobilska tehnologija, obnovljivi izvori energije, laboratorijski sustavi i dr.
Prezentaciji prisustvovali:
Anto Delač, ravnatelj
Mladen Klobučar, profesor (Autoelektrika)
Vanja Marendić, prof.
Zahvaljujemo ravnatelju i profesorima na prijemu i nadamo se skoroj suradnji!

PRIJAVITE SE NA NEWSLETTER

i saznajte više o ekskluzivnim akcijama te svim informacijama aktualne ponude, uz vijesti o trendovima.

1 Step 1
Želim se upisati na sljedeće liste:
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder

BELMET 97 d.o.o. je tvrtka u privatnom vlasništvu sa sjedištem u Zagrebu te uspješno posluje na tržištu više od dva desetljeća.

Osnovna djelatnost tvrtke je prodaja mjernih i ispitnih instrumenata te istraživačke i edukacijske opreme, pružanje specijalnih rješenja po mjeri korisnika za obrazovne ustanove, laboratorije, prehrambenu, kemijsku i farmaceutsku industriju. Također imamo vlasititi servisni centar što omogućuje brzu defektažu i servisranje opreme, te umjerni laboratorij za sve instrumente iz naše ponude.

2021. © BELMET 97 d.o.o.
Sva prava pridržana.

Krajnji primatelj financijskog instrumenta sufinanciranog iz Europskog fonda za regionalni razvoj u sklopu Operativnog programa „Konkurentnost i kohezija.

Izrada web stranice: Artelekt Media

Popis

zatvori
Scroll To Top