RADNO VRIJEME: PONEDJELJAK - PETAK: 08:00h - 16:00h
phone-call
Telefon:

+385 (0)1 2959 900

envelope (1)
Email:

info@belmet97.hr

Industrijsko – obrtnička škola Šibenik, 7.3.2019.

Prezentacija cjelokupnog programa firme GUNT

    Industrijsko-obrtnička škola Šibenik jedna je od 25 škola koja je imenovana Regionalnim centrom kompetentnosti (RCK) za podsektor strojarstva za tri županije: Šibensko-kninska, Splitsko-dalmatinska i Dubrovačko-neretvanska, a to je bio i povod sastanka s ravnateljom i profesorima škole.

Osim redovnog obrazovanja učenika, a u skladu zahtjevima RCK-i, škola treba ponuditi i obrazovanje odraslih kroz doškolovanja, prekvalifikacije, dokvalifikacije, edukacije obrtnika, nastavnika i stručnih učitelja, mobilnost učenika kroz EU projekte u svrhu provođenja stručne prakse i dr. s glavnim ciljem povezivanja obrazovanja i tržišta rada u skladu s razvojem novih tehnologija.

Industrijsko-obrtnička škola Šibenik, kao i 24 drugih škola imenovanih centrima kompetetnosti, prijavljuje projekt “Uspostava infrastrukture regionalnih centara kompetentnosti u strukovnom obrazovanju kao podrška procesu reforme strukovnog obrazovanja i osposobljavanja” koji će se financirati iz EU fonda. U okviru spomenutog projekta škola ulazi u projektne aktivnosti kao što su, radovi na dogradnji, rekonstrukciji, obnovi i prilagodbi objekata za RCK-ove, nabava specijalizirane opreme, edukacija za novu specijaliziranu opremu i dr.

Industrijska-obrtnička škola Šibenik će, prema odluci Šibensko-kninske županije i Grada Šibenika, dobiti novi prostor za RCK površine cca 1800 m2 koji treba adaptirati, a u neposrednoj je blizini škole. U okviru tog prostora predviđen je i prostor od cca 100 m2 za Praktikum za strojarske instalacije, odnosno obnovljive izvore enregije i energetsku učinkovitost kao i dodatni vanjski prostor uz RCK.

Sve gore spomenuto je bio povod sastanka, gdje smo ravnatelja i nastavnike pobliže upoznali sa spomenutim edukativnim sadržajima proizvođača Gunt, ali i sa ostalim proizvodima proizvođača koje naša tvrtka zastupa, a vezani su s tematikom ovog sastanka.

PRIJAVITE SE NA NEWSLETTER

i saznajte više o ekskluzivnim akcijama te svim informacijama aktualne ponude, uz vijesti o trendovima.

1 Step 1
Želim se upisati na sljedeće liste:
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder

BELMET 97 d.o.o. je tvrtka u privatnom vlasništvu sa sjedištem u Zagrebu te uspješno posluje na tržištu više od dva desetljeća.

Osnovna djelatnost tvrtke je prodaja mjernih i ispitnih instrumenata te istraživačke i edukacijske opreme, pružanje specijalnih rješenja po mjeri korisnika za obrazovne ustanove, laboratorije, prehrambenu, kemijsku i farmaceutsku industriju. Također imamo vlasititi servisni centar što omogućuje brzu defektažu i servisranje opreme, te umjerni laboratorij za sve instrumente iz naše ponude.

2021. © BELMET 97 d.o.o.
Sva prava pridržana.

Krajnji primatelj financijskog instrumenta sufinanciranog iz Europskog fonda za regionalni razvoj u sklopu Operativnog programa „Konkurentnost i kohezija.

Izrada web stranice: Artelekt Media

Popis

zatvori
Scroll To Top