RADNO VRIJEME: PONEDJELJAK - PETAK: 08:00h - 16:00h
phone-call
Telefon:

+385 (0)1 2959 900

envelope (1)
Email:

info@belmet97.hr

MA 2067 Edukacijska ploča

Kompletna ispitivanja električnih instalacija
MA 2067 Edukacijska ploča

Demonstracijska ploča MA 2067 odličan je demonstracijski i edukativni alat koji simulira stvarne uvjete u električnim instalacijama niskog napona.

Demonstracijska ploča sastoji se od svih značajnih elemenata električnih instalacija poput RCD-a (FID-ova sklopka) različitih vrsta, osigurača, PE sonde za izjednačavanje, jednofaznih i trofaznih
utičnica, različitih potrošača električne energije i različitih uzemljenih sustava (TT, TN, IT). Demonstracijska ploča MA 2067 pruža simulaciju različitih vrsta kvarova u elektroinstalaciji.
Kompletno testiranje i rješavanje problema instalacije moguće je korištenjem odgovarajućih instrumenata. MA 2067 kompatibilan je sa svim Metrelovim mjerilima sigurnosti instalacije.

PRIJAVITE SE NA NEWSLETTER

i saznajte više o ekskluzivnim akcijama te svim informacijama aktualne ponude, uz vijesti o trendovima.

1 Step 1
Želim se upisati na sljedeće liste:
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder

BELMET 97 d.o.o. je tvrtka u privatnom vlasništvu sa sjedištem u Zagrebu te uspješno posluje na tržištu više od dva desetljeća.

Osnovna djelatnost tvrtke je prodaja mjernih i ispitnih instrumenata te istraživačke i edukacijske opreme, pružanje specijalnih rješenja po mjeri korisnika za obrazovne ustanove, laboratorije, prehrambenu, kemijsku i farmaceutsku industriju. Također imamo vlasititi servisni centar što omogućuje brzu defektažu i servisranje opreme, te umjerni laboratorij za sve instrumente iz naše ponude.

2021. © BELMET 97 d.o.o.
Sva prava pridržana.

Krajnji primatelj financijskog instrumenta sufinanciranog iz Europskog fonda za regionalni razvoj u sklopu Operativnog programa „Konkurentnost i kohezija.

Izrada web stranice: Artelekt Media

Popis

zatvori
Scroll To Top