RADNO VRIJEME: PONEDJELJAK - PETAK: 08:00h - 16:00h
phone-call
Telefon:

+385 (0)1 2959 900

envelope (1)
Email:

info@belmet97.hr

Metrel – Posjet tvornici za proizvodnju električnih mjernih instrumenata i komponenti, 12.2.2010.

Korner 4 u 1

Posjet tvrtki METREL

Dana 11. veljače 2020. godine tim stručnjaka naše tvrtke, Ivica Ostojić, Krešimir Žeravica, Berislav Černeli i Perica Rimac, bio je u posjetu tvrtki Metrel u Horjulu nedaleko od Ljubljane. Tvrtka Metrel je jedan od najvećih proizvođača električnih mjernih instrumenata u ovom dijelu Europe. U svom proizvodnom programu nudi i potpuno nov didaktički program na našem tržištu. Kako bi se taj program što kvalitetnije prezentirao obrazovnim ustanovama, djelatnici naše tvrtke prisustvovali su edukaciji iz didaktičkog programa gdje se posebno ističe korner 4 u 1 koji ćemo predstaviti na  Worldskills-u, a koji sadrži sve što obrazovne ustanove trebaju od elektrotehnike. Voditelj regionalne prodaje Matjaž Trdan iz tvrtke Metrel te njihov tim inženjera održali su kvalitetnu i učinkovitu edukaciju na kojoj su naši stručnjaci stekli nova znanja i nove smjernice u edukacijskom sustavu za uspješno daljnje prenošenje znanja.

Perica Rimac

PRIJAVITE SE NA NEWSLETTER

i saznajte više o ekskluzivnim akcijama te svim informacijama aktualne ponude, uz vijesti o trendovima.

1 Step 1
Želim se upisati na sljedeće liste:
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder

BELMET 97 d.o.o. je tvrtka u privatnom vlasništvu sa sjedištem u Zagrebu te uspješno posluje na tržištu više od dva desetljeća.

Osnovna djelatnost tvrtke je prodaja mjernih i ispitnih instrumenata te istraživačke i edukacijske opreme, pružanje specijalnih rješenja po mjeri korisnika za obrazovne ustanove, laboratorije, prehrambenu, kemijsku i farmaceutsku industriju. Također imamo vlasititi servisni centar što omogućuje brzu defektažu i servisranje opreme, te umjerni laboratorij za sve instrumente iz naše ponude.

2021. © BELMET 97 d.o.o.
Sva prava pridržana.

Krajnji primatelj financijskog instrumenta sufinanciranog iz Europskog fonda za regionalni razvoj u sklopu Operativnog programa „Konkurentnost i kohezija.

Izrada web stranice: Artelekt Media

Popis

zatvori
Scroll To Top