RADNO VRIJEME: PONEDJELJAK - PETAK: 08:00h - 16:00h
phone-call
Telefon:

+385 (0)1 2959 900

envelope (1)
Email:

info@belmet97.hr

Prezentacija didaktičke opreme, Zagreb, 18.10.2019.

Prezentacija didaktičke opreme iz područja autoelektrike, električnih strojeva i elektromotornih pogona

Na zahtjev profesora iz Obrtno tehničke škole iz Splita u prostorijama naše tvrtke održana je prezentacija didaktičke opreme iz područja autoelektrike, električnih strojeva i elektromotornih pogona.

Kako se radi o opremanju regionalnog centra kompetencije (RCK) u Obrtno tehničkoj školi u Splitu, gosti iz Splita su došli sa željom da ostvare suradnju u vezi osmišljavanja laboratorija, nabavke opreme i podrške.

Prezentaciji su ispred Obrtno tehničke škole prisustvovali g. Damir Červar, g. Slaven Škrobica i gđa. Snježana Meštrović.

bš.

PRIJAVITE SE NA NEWSLETTER

i saznajte više o ekskluzivnim akcijama te svim informacijama aktualne ponude, uz vijesti o trendovima.

1 Step 1
Želim se upisati na sljedeće liste:
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder

BELMET 97 d.o.o. je tvrtka u privatnom vlasništvu sa sjedištem u Zagrebu te uspješno posluje na tržištu više od dva desetljeća.

Osnovna djelatnost tvrtke je prodaja mjernih i ispitnih instrumenata te istraživačke i edukacijske opreme, pružanje specijalnih rješenja po mjeri korisnika za obrazovne ustanove, laboratorije, prehrambenu, kemijsku i farmaceutsku industriju. Također imamo vlasititi servisni centar što omogućuje brzu defektažu i servisranje opreme, te umjerni laboratorij za sve instrumente iz naše ponude.

2021. © BELMET 97 d.o.o.
Sva prava pridržana.

Krajnji primatelj financijskog instrumenta sufinanciranog iz Europskog fonda za regionalni razvoj u sklopu Operativnog programa „Konkurentnost i kohezija.

Izrada web stranice: Artelekt Media

Popis

zatvori
Scroll To Top