RADNO VRIJEME: PONEDJELJAK - PETAK: 08:00h - 16:00h
phone-call
Telefon:

+385 (0)1 2959 900

envelope (1)
Email:

info@belmet97.hr

Studijsko putovanje, Njemačka – 5.-8. 5. 2019.

Posjet tvrtkama Lucas Nuelle & GUNT, gdje su održane prezentacije proizvoda i obilazak proizvodnih pogona

Dana 05.05.2019. na studijsko putovanje u Njemačku u posjet tvrtkama Lucas Nulle i Gunt uputila se grupa ravnatelja, profesora, te predstavnica Agencije za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih (ASOO), predvođena tročlanom delegacijom tvrtke Belmet 97.

Uz voditelja puta Ivicu Ostojića, direktora Marijana Mustaća, Pericu Rimca iz Belmeta 97 predstavnici Hrvatskih škola bili su:

 • Mario Klobučarić, dipl. ing. elektrotehnike, TEHNIČKA ŠKOLA ČAKOVEC
 • Roza Mihić, prof. elektrotehnike, TEHNIČKA ŠKOLA SLAVONSKI BROD
 • Ante Frleta, nastavnik strojarske grupe predmeta, STRUKOVNA ŠKOLA VICE VLATKOVIĆA ZADAR
 • Ratko Modrić, dipl. ing. elektrotehnike, STROJARSKO TEHNIČKA ŠKOLA FAUSTA VRANČIĆA
 • Zoran Hadžić, dipl. ing. Strojarstva i član projektnog tima za uspostavu regionalnih centara kompetentnosti za podsektor strojarstva, INDUSTRIJSKO-OBRTNIČKA ŠKOLA ŠIBENIK
 • Ivan Janković, ravnatelj, TEHNIČKA ŠKOLA KARLOVAC
 • Antun Kovačić, ravnatelj, ELEKTROTEHNIČKA I PROMETNA ŠKOLA OSIJEK
 • Damir Mileta, strukovni učitelj za elektrotehniku, TEHNIČKA ŠKOLA RUĐER BOŠKOVIĆ ZAGREB
 • Davor Malović, ravnatelj, TEHNIČKA ŠKOLA SISAK
 • Saša Seretin, administrator projekta Regionalnog centra kompetentnosti, OBRTNIČKA ŠKOLA KOPRIVNICA
 • Dubravka Oršanić, viša stručna savjetnica za elektrotehniku i računalstvo, AGENCIJA ZA STRUKOVNO OBRAZOVANJE I OBRAZOVANJE ODRASLIH (ASOO)

Nakon putovanja avionom za Frankfurt te vožnje vlakom za Koeln, uslijedio je posjet tvrtci Lucas Nulle gdje se do popodnevnih sati održala prezentacija proizvoda tvrtke i obilazak proizvodnog pogona. Predstavljanje tvrtke Lucas Nulle otvorio je gospodin Marcus Klemt koji je glavni prodajni predstavnik za jugoistočni dio Europe. Nakon g. Klemta redom su se predstavili: Jörg Sprengepiel, Marcela Isaza,Marijan Naglić te Daniel Brown svatko sa svojim spektrom didaktičkih proizvoda (UniTrain elementi, Električni strojevi i pogoni, Obnovljivi izvori energije s energijom vjetra, Fotonaponski – Smart Grid, Automatizacija/Industrija 4.0, Električni automobili).

Slijedeće jutro ekspedicija se nakon odjave iz hotela vlakom uputila za Hamburg gdje su ih dočekali predstavnici tvrtke Gunt i transferirali do njihove tvrtke. U popodnevnim satima gospodin Andreas Vilshover prodajni predstavnik za sjevernu i istočnu europu tvrtke Gunt je upoznao ekspediciju sa svojom tvrtkom, proizvodnim pogonom i održao prezentaciju tvrtke. Ujutro 08.05.2019. domaćini iz tvrtke Gunt su u svojoj akademiji pripremili praktično sudjelovanje svih sudionika studijskog putovanja na način da su po 2 grupe (7+7) predvođene Gunt-ovim inženjerima proučavali i istraživali kako rade različiti uređaji(što je izazvalo veliko zanimanje). Nakon ručka u tvrtki Gunt uslijedio je odlazak na aerodrom i povratak u Hrvatsku.

pr.

PRIJAVITE SE NA NEWSLETTER

i saznajte više o ekskluzivnim akcijama te svim informacijama aktualne ponude, uz vijesti o trendovima.

1 Step 1
Želim se upisati na sljedeće liste:
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder

BELMET 97 d.o.o. je tvrtka u privatnom vlasništvu sa sjedištem u Zagrebu te uspješno posluje na tržištu više od dva desetljeća.

Osnovna djelatnost tvrtke je prodaja mjernih i ispitnih instrumenata te istraživačke i edukacijske opreme, pružanje specijalnih rješenja po mjeri korisnika za obrazovne ustanove, laboratorije, prehrambenu, kemijsku i farmaceutsku industriju. Također imamo vlasititi servisni centar što omogućuje brzu defektažu i servisranje opreme, te umjerni laboratorij za sve instrumente iz naše ponude.

2021. © BELMET 97 d.o.o.
Sva prava pridržana.

Krajnji primatelj financijskog instrumenta sufinanciranog iz Europskog fonda za regionalni razvoj u sklopu Operativnog programa „Konkurentnost i kohezija.

Izrada web stranice: Artelekt Media

Popis

zatvori
Scroll To Top