RADNO VRIJEME: PONEDJELJAK - PETAK: 08:00h - 16:00h
phone-call
Telefon:

+385 (0)1 2959 900

envelope (1)
Email:

info@belmet97.hr

Tehnička škola Gradiška (BiH)

Instalacija opreme i edukacija za rad na opremi Lucas-Nülle

Njemačka organizacija GIZ u okviru projekta ‘’Stručno obrazovanje u BiH’’ donirala je Tehničkoj školi Gradiška, JU Mašinskoj školi Prijedor, Srednjoj stručnoj školi “Džemal Bijedić” Goražde, Srednjoj tehničkoj školi “Hasib Hadžović” Goražde, Srednjoj strojarskoj školi Fausta Vrančića Mostar i Srednjoj mašinsko-saobraćajnoj škola Mostar opremu u ukupnoj vrijednosti 167.000 eura.

Stručni savjetnik na projektu stučnog obrazovanja, g. Danijel Radić, rekao je da je GIZ ovaj put osigurao opremu za pneumatiku, hidrauliku i tehnike lijevanja.

G. Radić je dodao i da je u Gradišci organizirana i trodnevna obuka za profesore svih škola koje sudjeluju u projektu i zahvalio se tvrtki BELMET 97 d.o.o. na isporučenoj opremi i edukaciji profesora.

Predavanje o novoj opremi održao je Ivan Ostojić iz Zagreba koji je rekao da se predavanje sastojalo od teorijskog i praktičnog djela. On je naglasio da praksa puno znači profesorima koji će učenicima lakše prenijeti znanje, ali i učenicima koji će raditi na komponenatama sa kojima će se kasnije susresti u industriji.

PRIJAVITE SE NA NEWSLETTER

i saznajte više o ekskluzivnim akcijama te svim informacijama aktualne ponude, uz vijesti o trendovima.

1 Step 1
Želim se upisati na sljedeće liste:
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder

BELMET 97 d.o.o. je tvrtka u privatnom vlasništvu sa sjedištem u Zagrebu te uspješno posluje na tržištu više od dva desetljeća.

Osnovna djelatnost tvrtke je prodaja mjernih i ispitnih instrumenata te istraživačke i edukacijske opreme, pružanje specijalnih rješenja po mjeri korisnika za obrazovne ustanove, laboratorije, prehrambenu, kemijsku i farmaceutsku industriju. Također imamo vlasititi servisni centar što omogućuje brzu defektažu i servisranje opreme, te umjerni laboratorij za sve instrumente iz naše ponude.

2021. © BELMET 97 d.o.o.
Sva prava pridržana.

Krajnji primatelj financijskog instrumenta sufinanciranog iz Europskog fonda za regionalni razvoj u sklopu Operativnog programa „Konkurentnost i kohezija.

Izrada web stranice: Artelekt Media

Popis

zatvori
Scroll To Top