RADNO VRIJEME: PONEDJELJAK - PETAK: 08:00h - 16:00h
phone-call
Telefon:

+385 (0)1 2959 900

envelope (1)
Email:

info@belmet97.hr

XIV. HRVATSKI SIMPOZIJ O NASTAVI FIZIKE – ZADAR, 23.-25. 4. 2019.

Tradicionalni bienalni susreti nastavnika fizike

Nastavna sekcija Hrvatskog fizikalnog društva, u suradnji s Agencijom za odgoj i obrazovanje, nastavila je s organiziranjem tradicionalnog bienalnog susreta nastavnika fizike, na kojem nastavnici iznose svoja nova iskustva, rezultate istraživanja i ideje.

Problematika skupa posvećena je najviše nastavi i nastavnicima fizike u osnovnim i srednjim školama, ali također dotiče i probleme sveučilišne nastave, posebice one koje se odnose na obrazovanje novih nastavnika fizike.

BELMET 97 d.o.o. je i ovoga puta bio prisutan u svojstvu sponzora skupa, a svoju paletu asortimana LUCAS-NÜLLE, PHYWE i GÜNT su prezentirali g. Ivan Ostojić i g. Perica Rimac.

PRIJAVITE SE NA NEWSLETTER

i saznajte više o ekskluzivnim akcijama te svim informacijama aktualne ponude, uz vijesti o trendovima.

1 Step 1
Želim se upisati na sljedeće liste:
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder
Tvrtka BELMET 97 d.o.o. je hrvatska tvrtka u privatnom vlasništvu te uspješno posluje od 1997. godine. Osnovna djelatnost tvrtke je zastupanje i prodaja mjernih i ispitnih instrumenata te mjernog pribora različite namjene, istraživačka i edukacijska oprema, a od usluga umjerni laboratorij i servis.

2021. © BELMET 97 d.o.o.
Sva prava pridržana.

Krajnji primatelj financijskog instrumenta sufinanciranog iz Europskog fonda za regionalni razvoj u sklopu Operativnog programa „Konkurentnost i kohezija.

Izrada web stranice: Artelekt Media

Popis

zatvori
Scroll To Top