RADNO VRIJEME: PONEDJELJAK - PETAK: 08:00h - 16:00h
phone-call
Telefon:

+385 (0)1 2959 900

envelope (1)
Email:

info@belmet97.hr

Blog

BLOWER DOOR, sustav za kontrolu zrakopropusnosti

Blower door

Sustav za kontrolu zrakopropusnosti na stambenim i komercijalnim objektima.

o POUZDAN I PROFESIONALAN
o GARANCIJA 5 GODINA NA KOMPLETAN SET
o POTPUNO AUTOMATSKI RAD
o VELIKI KAPACITET VENTILATORA
o MOGUĆNOST POVEZIVANJA U SERIJU S DRUGIM KOMPLETIMA EU5100
o UMJEREN PO NORMI ISO 17025

Testirajte bilo koji stambeni objekat.

U kompletu dolazi manometar s automatskim upravljanjem ventilatora, ventilator kapaciteta do 9500 m3/h, priključci, softver, online trening i 5-godišnje jamstvo na cijeli komplet. Potpuno automatski i ručni rad. Okvir za brzo spajanje s dodatnom poprečnim profilom za stabilnost.

Uređaj RETROTEC EU-5100 isporučuje se s umjernicom iz akreditiranog laboratorija prema normi ISO17025 koja je već uključena u cijenu opreme. Ova umjernica potrebna je kada se u zemlji uvedu obavezna ispitivanja propusnosti zraka.
Komercijalna vrijednost takve umjernice u drugim laboratorijima iznosi 5.000,00 kn.

„RETROTEC“ posjeduje vlastiti laboratorij akreditiran prema normi ISO 17025 u EU koji omogućuje brzo umjeravanje po znatno nižoj cijeni od konkurencije.
„RETROTEC“ dokazuje kvaltetu svojih uređaja propisanim intervalom umjeravanja na 5 godina. To značajno smanjuje troškove održavanja opreme u usporedbi s drugim proizvođačima.

PRIJAVITE SE NA NEWSLETTER

i saznajte više o ekskluzivnim akcijama te svim informacijama aktualne ponude, uz vijesti o trendovima.

1 Step 1
Želim se upisati na sljedeće liste:
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder

BELMET 97 d.o.o. je tvrtka u privatnom vlasništvu sa sjedištem u Zagrebu te uspješno posluje na tržištu više od dva desetljeća.

Osnovna djelatnost tvrtke je prodaja mjernih i ispitnih instrumenata te istraživačke i edukacijske opreme, pružanje specijalnih rješenja po mjeri korisnika za obrazovne ustanove, laboratorije, prehrambenu, kemijsku i farmaceutsku industriju. Također imamo vlasititi servisni centar što omogućuje brzu defektažu i servisiranje opreme, te umjerni laboratorij za sve instrumente iz naše ponude.

2021. © BELMET 97 d.o.o.
Sva prava pridržana.

Krajnji primatelj financijskog instrumenta sufinanciranog iz Europskog fonda za regionalni razvoj u sklopu Operativnog programa „Konkurentnost i kohezija.

Izrada web stranice: Artelekt Media

Popis

zatvori
Scroll To Top