RADNO VRIJEME: PONEDJELJAK - PETAK: 08:00h - 16:00h
phone-call
Telefon:

+385 (0)1 2959 900

envelope (1)
Email:

info@belmet97.hr

O nama

BELMET 97 d.o.o. je tvrtka u privatnom vlasništvu sa sjedištem u Zagrebu te uspješno posluje na tržištu više od dva desetljeća.

Osnovna djelatnost tvrtke je prodaja mjernih i ispitnih instrumenata te istraživačke i edukacijske opreme, pružanje specijalnih rješenja po mjeri korisnika za obrazovne ustanove, laboratorije, prehrambenu, kemijsku i farmaceutsku industriju. Također imamo vlasititi servisni centar što omogućuje brzu defektažu i servisranje opreme, te umjerni laboratorij za sve instrumente iz naše ponude.

Dugogodišnji smo distributer renomiranih proizvođača mjerne opreme kao što su Testo, Fluke, Dehn, Metrel, Yokogawa, Dilo, WTW, PeakTech, a u području istraživačke i edukacijske opreme to su Lucas Nülle, GUNT, Hera, Phywe i mnogi drugi. U 2010. godini smo na popis proizvoda i usluga koje nudimo našim klijentima dodali certificiranu kalibracijsku laboratorijsku opremu.

Tijekom 24 godine djelovanja tvrtka se neprestano razvija i raste te danas upošljava 16 stručnjaka. Naš uspjeh možemo zahvaliti prvenstveno stručnim i kvalitetnim djelatnicima, personaliziranom pristupu našim poslovnim partnerima i kupcima te vrhunskoj kvaliteti proizvoda i opreme koju zastupamo. Tijekom godina uspješno smo završavali projekte u Hrvatskoj, Sloveniji, Crnoj Gori, Albaniji, Kosovu, Bosni i Hercegovini i Slovačkoj.

Zbog konstantnog razvoja i širenja na tržištu naš poslovni tim konstantno osnažujemo. Sve naše klijente tretiramo kao partnere za koje smo razvili rješenja po mjeri i na raspolaganju smo im za sva tehnička pojašnjenja. Ovakav pristup omogućio nam sticanje ugleda i razvoj vrlo stabilne i široke baze kupaca, kako u Hrvatskoj, tako i u susjednim zemljama.

Glavni cilj tvrtke od samog početka je pružanje cjelovitih rješenja i usluga, savjeta u odabiru odgovarajuće opreme, ustupanje opreme klijentima za probnu fazu te kontinuirana tehnička podrška.
Naš glavni fokus u narednim godinama bit će povećanje prisutnosti tvrtke na regionalnom tržištu te dugogodišnja suradnja sa svim sveučilištima u Hrvatskoj i općenito visokoškolskim ustanovama.

Svi naši klijenti tretiraju se kao partneri za koje smo razvili rješenja po mjeri i na raspolaganju smo im za sva tehnička pojašnjenja.

Ovakav pristup omogućio nam je razvoj vrlo stabilne i široke baze kupaca, kako u Hrvatskoj, tako i u susjednim zemljama.

Naša snaga je tim i stručnost, spremnost za rješavanje
novih izazova i kontinuirano širenje baze znanja.

Naš tim je ono što nam daje sigurnost da možemo svaki novi proizvod učiniti uspješnim na tržištu.

Kako bi mogli ponuditi bolje i složenije usluge, naše osoblje stalno pohađa brojne tečajeve i seminare tehničke obuke u Hrvatskoj i Europi, kao i svih većih specijaliziranih sajmova opreme za mjerenje i ispitivanje u cijeloj Europi. Tako Belmet 97 može educirati korisnike s najnovijim tehničkim dostignućima, novim proizvodima i standardima.

Nadalje, naš stručni tim uvijek je spreman i dostupan za rješavanje bilo kojeg zahtjevnog tehničkog projekta, pružanje specijaliziranih savjetovanja, pružanje specijaliziranih usluga i pružanje obuke kroz seminare i radionice.

NISMO SAMO
POSLOVNO ORIJENTIRANI

Svjesni smo da čovjek nikada ne može dovoljno pomoći zajednici. Sudjelujemo u različitim događanjima u kojima sponzoriramo sportske ekipe ili događaje. Također sponzoriramo događaje koje organiziraju sveučilišta i često doniramo školama potrebne proizvode.

Naša misija

Osigurati visokokvalitetnu opremu za testiranje i mjerenje na tržištu, kao i najbolju didaktičku opremu za obrazovne ustanove podržane vrhunskom stručnošću i korisničkom podrškom
Osigurati visokokvalitetnu opremu za testiranje i mjerenje na tržištu, kao i najbolju didaktičku opremu za obrazovne ustanove podržane vrhunskom stručnošću i korisničkom podrškom

Naša vizija

Biti vodeći pružatelj opreme za ispitivanje, mjerenje i didaktiku u Hrvatskoj i regiji na temelju inovativnih rješenja i pristupa
Biti vodeći pružatelj opreme za ispitivanje, mjerenje i didaktiku u Hrvatskoj i regiji na temelju inovativnih rješenja i pristupa

ZAŠTO IZABRATI
BELMET97?

PRIJAVITE SE NA NEWSLETTER

i saznajte više o ekskluzivnim akcijama te svim informacijama aktualne ponude, uz vijesti o trendovima.

1 Step 1
Želim se upisati na sljedeće liste:
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder

BELMET 97 d.o.o. je tvrtka u privatnom vlasništvu sa sjedištem u Zagrebu te uspješno posluje na tržištu više od dva desetljeća.

Osnovna djelatnost tvrtke je prodaja mjernih i ispitnih instrumenata te istraživačke i edukacijske opreme, pružanje specijalnih rješenja po mjeri korisnika za obrazovne ustanove, laboratorije, prehrambenu, kemijsku i farmaceutsku industriju. Također imamo vlasititi servisni centar što omogućuje brzu defektažu i servisiranje opreme, te umjerni laboratorij za sve instrumente iz naše ponude.

2021. © BELMET 97 d.o.o.
Sva prava pridržana.

Krajnji primatelj financijskog instrumenta sufinanciranog iz Europskog fonda za regionalni razvoj u sklopu Operativnog programa „Konkurentnost i kohezija.

Izrada web stranice: Artelekt Media

Popis

zatvori
Scroll To Top