RADNO VRIJEME: PONEDJELJAK - PETAK: 08:00h - 16:00h
phone-call
Telefon:

+385 (0)1 2959 900

envelope (1)
Email:

info@belmet97.hr

TESTO 310 - Analizator dimnih plinova set s pisačem

Proizvođač: Testo

Sadrzaj isporuke:
Analizator Testo 310 opremljen punjivom Li-ion baterijom, punjač baterije, kompaktna sonda dimnih plinova L=180mm, Ø 6 mm, Tmax. 500 °C, rezervni filteri sonde, silikonska crijeva za mjerenje tlaka, IRDA pisač uključujući 2. role termalnog papira, baterije, čvrsti plastični kofer, kratke upute na HR jeziku

Šifra artikla: 05130100007

Testo 310 ima jednostavan izbornik. Četiri osnovna izbornika: dimni plinovi, tlak u dimnom kanalu, mjerenje okolnog zraka i tlaka, te mjerenje CO u okolnom zraku. Lako čitljiv zaslon i pozadinsko osvjetljenje. U setu se nalazi termo pisač koji je kao i analizator opremljen magnetom za prijenjanje na metalnu površinu.

DOSTUPNI SETOVI:

PRIJAVITE SE NA NEWSLETTER

i saznajte više o ekskluzivnim akcijama te svim informacijama aktualne ponude, uz vijesti o trendovima.

1 Step 1
Želim se upisati na sljedeće liste:
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder

BELMET 97 d.o.o. je tvrtka u privatnom vlasništvu sa sjedištem u Zagrebu te uspješno posluje na tržištu više od dva desetljeća.

Osnovna djelatnost tvrtke je prodaja mjernih i ispitnih instrumenata te istraživačke i edukacijske opreme, pružanje specijalnih rješenja po mjeri korisnika za obrazovne ustanove, laboratorije, prehrambenu, kemijsku i farmaceutsku industriju. Također imamo vlasititi servisni centar što omogućuje brzu defektažu i servisranje opreme, te umjerni laboratorij za sve instrumente iz naše ponude.

2021. © BELMET 97 d.o.o.
Sva prava pridržana.

Krajnji primatelj financijskog instrumenta sufinanciranog iz Europskog fonda za regionalni razvoj u sklopu Operativnog programa „Konkurentnost i kohezija.

Izrada web stranice: Artelekt Media

Popis

zatvori
Scroll To Top