RADNO VRIJEME: PONEDJELJAK - PETAK: 08:00h - 16:00h
phone-call
Telefon:

+385 (0)1 2959 900

envelope (1)
Email:

info@belmet97.hr

TESTO 316-4 kit 1 -Detektor propuštanja rashladnih plinova

Proizvođač: Testo

Sadrzaj isporuke:
Testo 316-4, kofer, punjiva baterija, punjač, slušalica i HR upute.

Šifra artikla: 05100100027

Sve što vam treba za profesionalno otkrivanje curenja rashladnih plinova. Propuštanje rashladnog sustava ili dizalice topline ima ozbiljne posljedice. Sustav više ne pruža potrebni rashladni kapacitet i u najgorem slučaju komponente sustava mogu biti oštećene. Da ne spominjemo štetu na okolišu i troškove vašeg kupca. Zbog toga vam je potreban brz i pouzdani mjerni instrumenti kao što je Testo 316-4, kako biste mogli otkriti i najmanje propuštanje rashladnog plina.

PRIJAVITE SE NA NEWSLETTER

i saznajte više o ekskluzivnim akcijama te svim informacijama aktualne ponude, uz vijesti o trendovima.

1 Step 1
Želim se upisati na sljedeće liste:
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder

BELMET 97 d.o.o. je tvrtka u privatnom vlasništvu sa sjedištem u Zagrebu te uspješno posluje na tržištu više od dva desetljeća.

Osnovna djelatnost tvrtke je prodaja mjernih i ispitnih instrumenata te istraživačke i edukacijske opreme, pružanje specijalnih rješenja po mjeri korisnika za obrazovne ustanove, laboratorije, prehrambenu, kemijsku i farmaceutsku industriju. Također imamo vlasititi servisni centar što omogućuje brzu defektažu i servisranje opreme, te umjerni laboratorij za sve instrumente iz naše ponude.

2021. © BELMET 97 d.o.o.
Sva prava pridržana.

Krajnji primatelj financijskog instrumenta sufinanciranog iz Europskog fonda za regionalni razvoj u sklopu Operativnog programa „Konkurentnost i kohezija.

Izrada web stranice: Artelekt Media

Popis

zatvori
Scroll To Top