RADNO VRIJEME: PONEDJELJAK - PETAK: 08:00h - 16:00h
phone-call
Telefon:

+385 (0)1 2959 900

envelope (1)
Email:

info@belmet97.hr

Testo 557 - Digitalni tlačni razdjelnik - set 1

Proizvođač: Testo

Sadrzaj isporuke:
Testo 557, 2 kom Testo 115i, 1 kom Testo 552i, smart aplikacija, baterije, kofer i upute proizvođaća.

Šifra artikla: 05040200038

Započnite svoja mjerenja na novi način. Rashladni, klimatizacijski sustavima i toplinske pumpe od sada se kontroliraju lakše nego prije. Zahvaljujući isporučenoj Bluetooth vakuumskoj sondi možete mjeriti i vakuum bez ikakvih kabela ili crijeva. Dobit ćete pametni digitalni manometar Testo 557s s Bluetoothom tehnologijom i četverosmjernim blokom ventila, jednu bežičnu vakuumsku sondu Testo 552i (Bluetooth), dva bežična stezna termometra Testo 115i (Bluetooth, NTC) i robusni transportni kovčeg. Za ostala bežična mjerenja idealne su i druge opcionalne testo pametne sonde.

DOSTUPNI SETOVI:

PRIJAVITE SE NA NEWSLETTER

i saznajte više o ekskluzivnim akcijama te svim informacijama aktualne ponude, uz vijesti o trendovima.

1 Step 1
Želim se upisati na sljedeće liste:
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder

BELMET 97 d.o.o. je tvrtka u privatnom vlasništvu sa sjedištem u Zagrebu te uspješno posluje na tržištu više od dva desetljeća.

Osnovna djelatnost tvrtke je prodaja mjernih i ispitnih instrumenata te istraživačke i edukacijske opreme, pružanje specijalnih rješenja po mjeri korisnika za obrazovne ustanove, laboratorije, prehrambenu, kemijsku i farmaceutsku industriju. Također imamo vlasititi servisni centar što omogućuje brzu defektažu i servisranje opreme, te umjerni laboratorij za sve instrumente iz naše ponude.

2021. © BELMET 97 d.o.o.
Sva prava pridržana.

Krajnji primatelj financijskog instrumenta sufinanciranog iz Europskog fonda za regionalni razvoj u sklopu Operativnog programa „Konkurentnost i kohezija.

Izrada web stranice: Artelekt Media

Popis

zatvori
Scroll To Top